Update opening hours COVID-19

Dear customers,

Unfortunately we have to close the shop until at least the 6th of April as decided by the government.

We are very sad that we won’t be able to help you, but we promise to come back with awesome tattoos, projects and piercings as soon as we can open the shop again. Take care & Stay safe everyone! Peace

Inkstitution

Inkstitution is sinds 1998 gevestigd in Rotterdam en staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ons team bestaat uit 12 zeer gepassioneerde tatoeëerders met ieder een eigen stijl en specialiteit.

Naast ons vaste team hebben wij geregeld gast tatoeëerders van over de hele wereld die allemaal dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren waar Inkstitution voor staat.

Wij vinden een tatoeage of piercing iets persoonlijks en willen daarom iedereen graag persoonlijke aandacht bieden. Je kunt altijd vrijblijvend bij ons binnen lopen voor inspiratie, advies en uitleg. Onze floormanagers geven je graag meer informatie over het proces van het ontwerpen van de tattoo, de mogelijkheden, de beste plaatsing voor jouw idee en de stijlen waarin onze artiesten werken.

We zijn 7 dagen per week geopend van 12.00 tot 19.00 uur.

Piercing boutique

Sinds april 2018 bieden wij het zetten van piercings aan in een discrete privé omgeving met een selectie van hoogwaardige kwaliteit sieraden in onze piercing boutique Classic Glamour.

Classic Glamour is de eerste luxe piercing boutique in Nederland en is het ‘zusje’ van Classic Ink & Mods en Dare 2 Wear in Amsterdam.

Klik hier om naar Classic Glamour te gaan

Hygiene

We zijn volledig gekeurd door de GGD en werken volgens de hoogste hygiënestandaard.

Contact

Mariniersweg 78A
3011 NT, Rotterdam
tel: +31(010)-466 6747
mail: info@inkstitution.nl

We zijn 7 dagen per week geopend van 12:00 – 19:00 uur
Je kunt altijd zonder afspraak gewoon binnenlopen.

De shop is op loopafstand van zowel station Rotterdam Centraal als Rotterdam Blaak.
Parkeren is mogelijk in de straat of in de Kiphof parkeergarage om de hoek, in beide gevallen geldt betaald parkeren.

Tarief informatie

Wij hanteren een start tarief van Eur 80,-, dit is voor al het kleinere werk.

Bij het inboeken van een afspraak vragen wij om een aanbetaling. We rekenenen Eur 50,- als deposit voor een kleinere tattoo en Eur 150,- voor dagsessies of projecten met meerdere sessies. De deposit wordt verrekend met de prijs van je laatste sessie. De aanbetaling is niet terug te vorderen, bij een ‘no show’ of een te late afmelding zal deze vervallen. Zie voor meer info de voorwaarden op je aanbetalingskaart.

Voor alles tussen het starttarief en de grote projecten, hanteren wij een stuksprijs. Dit wil zeggen dat er vooraf een vaste prijs van wordt afgesproken met de betreffende tatoeëerder. Deze prijs is afhankelijk van het ontwerp, de maat, detailniveau, plaatsing en complexiteit.

Je kunt bij ons niet pinnen, maar er zijn twee pinautomaten op loopafstand van de shop.